Taimibongarit Lapualla myy taimet ja tarjoaa puutarhasuunnittelun palvelut

Ota yhteyttä

Taimibongarit myy taimia ja tarjoaa puutarhasuunnittelun palvelut Lapuan seudulla. Kotitilamme sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Lapuan keskustasta. Tuotamme kaikki taimemme itse. Kylvämme, koulimme ja hoidamme taimiamme rakkaudella niin, että meiltä ostetut taimet ovat valmiita istutettaviksi ja juurtumaan puutarhaasi. Tilamme on auki kesäisin.


Kasvattamiemme kurkkujen, tomaattien ja muiden vihannesten taimet ovat istutettavissa 1.6. jälkeen kasvihuoneisiin ja 10.6. jälkeen avomaalle. Useimpien perennojen talvenkestävyys on todettu puutarhamme runsaslajisissa kukkaryhmissä. Tervetuloa tutustumaan myös perennapihaamme! Puutarhassamme kukkivat keväisin runsaslukuiset hedelmäpuut ja syksyisin tuoksuvat omenat.


Lue lisää palveluistamme ja ota meihin yhteyttä.

Kysy lisää palveluistamme!

Taimet

Pihakasviharrastajat ja keräilijät löytävät meiltä kattavat valikoimat perennojen taimia kivikkokasveista kostean paikan varjokasveihin. Kasvatamme tilallamme myös kaksi- ja monivuotisten puutarhakukkien taimia sekä keväisin kasvatamme myös vihannesten taimia. Meillä on tarjolla myös keräilyharvinaisuuksia ja lajeja, joita harvemmin löytyy taimitarhojen ja -myymälöiden kasvivalikoimista. Useimpien taimien talvenkesto on kokeilemalla selvitetty. Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja tiedustella etsimäsi taimien saatavuutta!

Saat meiltä:

  • Taimia, muun muassa perennoja

  • Kivikkokasvit: erilaisia korkeuksia ja värejä

  • Aurinkoa kaipaavat kasvit

  • Varjokasvit

  • Kostean paikan kasvit

Voit tutustua taimiluetteloon lataamalla sen alla olevasta painikkeesta. 

TAIMILUETTELO

Puutarhasuunnittelu

Saat meiltä ammattilaisen apua myös puutarhasuunnitteluun. AiSe Puutarha ja Maisemasuunnittelu tarjoaa pihojen ja puutarhojen suunnittelua sekä viheralueneuvontaa. Voit kutsua meidät myös käymään paikan päällä suunnittelua kaipaavassa kohteessasi. Palvelemme noin 100 kilometrin säteellä Lapualta. 

Ota siis yhteyttä ja tiedustele saatavuuttamme! Voit myös katsoa alla olevasta kuvagalleriasta ideoita puutarhaan liittyen tai tulla Lapuan tilallemme tutustumaan kotipuutarhaamme. Tilamme on avoinna kesäisin 2.5.–30.9., arkisin kello 9–18. Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja tiedustella mahdollisuutta vierailla muinakin aikoina. 

Kysy lisää puutarhasuunnittelusta

Kuvagalleria

Tutustu kuvagalleriassa taimi- ja kasvivalikoimaamme!